was successfully added to your cart.

Som far så sønn – Winge Service AS

By 19. desember 2016 Nyheter

Petter og Vegar Winge, er far og sønn, kollegaer og gode kompiser. Sammen har de etablert seg som en allsidig og innovativ entreprenør på Frosta.

Bygger stein på stein

Far og sønn Winge har mange jern i ilden. Siden oppstarten av Winges Service i 2011 har de levert utallige prosjekter av forskjellig art.

– Det har blitt både snekring, graving, støping, hus- og hyttebygging, og montering av skjøtefrie takrenner. Når vi kun er to som jobber sammen så må man tenke smart og være litt allsidig, forteller Petter Winge, som også er glad i å prate.

– Vi bygger stein på stein, og tar ikke på oss de store faste kostnadene. Vi opptatt av å kjøpe det vi bruker uten å dra på oss gjeld. Det var tungt i starten, men det viser å  lønne seg på sikt. Nå har vi fått etablert oss, og leverer tjenester og produkter til entreprenører, boligprodusenter og private bolig- og hytteeiere, både på Frosta og andre steder i Trøndelag, sier Petter Winge stolt.

Drøm ble virkelighet

– Jeg har jobbet som fast ansatt i kommunen i mange år, og har drømt om å starte for meg selv lenge. Sønnen min Vegar har alltid vært en kremmer og en gründertype, så når han fylte 22 år gjorde vi alvor av drømmen. Siden den gang har det vært lange og hektiske dager. – Vi jobber stort sett hver dag, både helg som ukedag, og det gir oss energi og driv når vi ser at vi bygger opp noe sammen. Sønnen min er en type som ikke klarer å sitte stille, og bobler over av ideér på hvordan vi kan gjøre ting bedre og smartere. Det er mye energi som må ut, sier Petter Winge og ler.

Tenker annerledes

– Vi prøver å tenke ut av boksen hele tida. Noe av det som har vært vellykket er våre logistikkløsninger. Vi har blant annet 15 containere med forskjellig utstyr som vi enkelt flytter med lastebilen min. Vi tar rett og slett med oss hele containeren ut på byggeplassen, og i den så har vi alt vi trenger til hele prosjektet, forteller Vegar Winge ivrig.

I denne oransje containeren på bildet har far og sønn en takrennemaskin fra Kaizer som produserer skjøtefrie takrenner fra metallcoil.

– Det gir oss mulighet til å produsere skjøtefrie takrenner i ubegrensede lengder. Det løser helt reelle problemer med skjøter som lekker, noe som er et stort problem med andre systemer.  Nå er vi på Nordfjæran Søndre gård hvor vi leverer 35 meter Kaizer Skjøtefrie Takrenner. Da slipper bonden, Johan Morten Haugan, å bekymre seg for lekkasjer. Smart, sier Petter Winge og smiler.

Inspirerer leverandøren

Denne dagen har gutta fra Frosta besøk av servicetekniker Leif Valde og daglig leder Trond Helge Kristiansen i Kaizer AS.

– Vi trenger slike grundere som skaper verdier. Det er flott å se far og sønn jobber så godt sammen som kollegaer og gode kompiser, sier Valde.

– Det er spennende å være med Winges Service AS ut på prosjekter. Her er det mye innovative og spennende løsninger som vi kan lære av. Vi er imponert over utviklingen og pågangsmotet til disse to. I løpet av noen timer i dag så har vi allerede fått inspirasjon til å utvikle ett nytt produkt til Kaizer Skjøtefrie Takrenner, sier Kristiansen fornøyd.

Siste innlegg

Norsk Takfornying Gruppen AS og Kaizer har inngått samarbeid

| Nyheter | No Comments
Bildet viser hvordan et tak kan se ut før og etter utført arbeid. Takfornying er et tilbud som kan fornye og forlenge takets levetid med flere år før det må…

Kaizer Portabel Knekke, en lett og mobil aluminiumsknekke du kan ta med til byggeplassen

| Nyheter | No Comments
Kaizer Portabel Knekke i bruk hos en av våre forhandlere; Steinar Engh i Eiker Blikk AS.Hvis du er lei av å reise fram og tilbake til verkstedet for å tilpasse beslag…

Byggmann Gruppen AS samarbeider med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer

| Nyheter | No Comments
Byggmann Gruppen AS og Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer inngår samarbeid. I et stadig tøffere marked så må vi se på produksjonsmetoder, logistikk og nye forbedrede løsninger og produkter for å skille…

Kaizer øker med nytt salgsteam

| Nyheter | No Comments
Kaizer ansetter 3 nye selgere og øker omsetning både på etablering av nye kunder og varesalg. -Vi har jobbet i 8 måneder med å etablere et kompetent salgsteam, og har…

Som far så sønn – Winge Service AS

| Nyheter | No Comments
Petter og Vegar Winge, er far og sønn, kollegaer og gode kompiser. Sammen har de etablert seg som en allsidig og innovativ entreprenør på Frosta. Bygger stein på stein Far…