was successfully added to your cart.

Kaizer øker med nytt salgsteam

By 26. september 2017 Nyheter

Fra venstre:
Daglig leder Trond Helge Kristiansen, forhandleransvarlig region Sør-Øst Arve Inge Leirvik, forhandleransvarlig region Nord-Vest Kjetil Sandø, og prosjektleder Trygve Holtan-Hartwig.

Kaizer ansetter 3 nye selgere og øker omsetning både på etablering av nye kunder og varesalg. -Vi har jobbet i 8 måneder med å etablere et kompetent salgsteam, og har nå engasjert 3 dyktige personer med bred kompetanse. Dette vil løfte salget vårt, og utvilsomt gjøre oss mer slagkraftig fremover, sier daglig leder Trond Helge Kristiansen og smiler.

Etablerer seg i hele Norge

-Vi har valgt å etablere to regioner i Norge, hvor Kjetil Sandø er forhandleransvarlig i Region Nord-Vest, dvs. Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Denne regionen har et stort potensialet, og bare i Nordland har vi 4 forhandlere allerede, sier Kristiansen. I region Sør-Øst, dvs Sørlandet og Østlandet, er det Arve Inge Leirvik som er forhandleransvarlig.

Økt etterspørsel etter skjøtefrie takrenner

– Siden oppstarten i 2009 så har vi merket en god økning etter våre løsninger. Mye av jobben vår handler om å fortelle markedet om hvor tidsbesparende vårt system er for håndverkeren ved installasjon. Takrenner med skjøt har nok vært en produkttype som ikke har fornyet seg på mange år. Derfor får flere og flere øynene opp for våre skjøtefrie takrennesystemer og hvilke fordeler det gir både håndverker og sluttbruker, sier Kristiansen fornøyd.

Satser på nisjemarkeder

– Det er flere spennende nisjemarkeder vi jobber med nå. Blant annet produsenter av haller, balkongentreprenører og boligprodusenter er spesielt spennende sier prosjektleder Trygve Holtan-Hartwig. Det leveres flere millioner meter med takrenner i Norge hvert år, og stor del av dette går til forskjellige nisjemarkeder. Det ønsker vi å ta del i, sier Holtan-Hartwig bestemt.

Siste innlegg

Norsk Takfornying Gruppen AS og Kaizer har inngått samarbeid

| Nyheter | No Comments
Bildet viser hvordan et tak kan se ut før og etter utført arbeid. Takfornying er et tilbud som kan fornye og forlenge takets levetid med flere år før det må…

Kaizer Portabel Knekke, en lett og mobil aluminiumsknekke du kan ta med til byggeplassen

| Nyheter | No Comments
Kaizer Portabel Knekke i bruk hos en av våre forhandlere; Steinar Engh i Eiker Blikk AS.Hvis du er lei av å reise fram og tilbake til verkstedet for å tilpasse beslag…

Byggmann Gruppen AS samarbeider med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer

| Nyheter | No Comments
Byggmann Gruppen AS og Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer inngår samarbeid. I et stadig tøffere marked så må vi se på produksjonsmetoder, logistikk og nye forbedrede løsninger og produkter for å skille…