was successfully added to your cart.

Kaizer øker med nytt salgsteam

Av 26. september 2017Nyheter

Fra venstre:
Daglig leder Trond Helge Kristiansen, forhandleransvarlig region Sør-Øst Arve Inge Leirvik, forhandleransvarlig region Nord-Vest Kjetil Sandø, og prosjektleder Trygve Holtan-Hartwig.

Kaizer ansetter 3 nye selgere og øker omsetning både på etablering av nye kunder og varesalg. -Vi har jobbet i 8 måneder med å etablere et kompetent salgsteam, og har nå engasjert 3 dyktige personer med bred kompetanse. Dette vil løfte salget vårt, og utvilsomt gjøre oss mer slagkraftig fremover, sier daglig leder Trond Helge Kristiansen og smiler.

Etablerer seg i hele Norge

-Vi har valgt å etablere to regioner i Norge, hvor Kjetil Sandø er forhandleransvarlig i Region Nord-Vest, dvs. Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Denne regionen har et stort potensialet, og bare i Nordland har vi 4 forhandlere allerede, sier Kristiansen. I region Sør-Øst, dvs Sørlandet og Østlandet, er det Arve Inge Leirvik som er forhandleransvarlig.

Økt etterspørsel etter skjøtefrie takrenner

– Siden oppstarten i 2009 så har vi merket en god økning etter våre løsninger. Mye av jobben vår handler om å fortelle markedet om hvor tidsbesparende vårt system er for håndverkeren ved installasjon. Takrenner med skjøt har nok vært en produkttype som ikke har fornyet seg på mange år. Derfor får flere og flere øynene opp for våre skjøtefrie takrennesystemer og hvilke fordeler det gir både håndverker og sluttbruker, sier Kristiansen fornøyd.

Satser på nisjemarkeder

– Det er flere spennende nisjemarkeder vi jobber med nå. Blant annet produsenter av haller, balkongentreprenører og boligprodusenter er spesielt spennende sier prosjektleder Trygve Holtan-Hartwig. Det leveres flere millioner meter med takrenner i Norge hvert år, og stor del av dette går til forskjellige nisjemarkeder. Det ønsker vi å ta del i, sier Holtan-Hartwig bestemt.

Siste innlegg

Kaizer øker med nytt salgsteam

| Nyheter | Ingen kommentarer

Kaizer ansetter 3 nye selgere og øker omsetning både på etablering av nye kunder og varesalg. -Vi har jobbet i 8 måneder med å etablere et kompetent salgsteam, og har nå engasjert 3 dyktige personer med bred kompetanse. Dette vil løfte salget vårt, og utvilsomt gjøre oss mer slagkraftig fremover, sier daglig leder Trond Helge Kristiansen og smiler.

Som far så sønn – Winge Service AS

| Nyheter | Ingen kommentarer
Petter og Vegar Winge, er far og sønn, kollegaer og gode kompiser. Sammen har de etablert seg som en allsidig og innovativ entreprenør på Frosta. Bygger stein på stein Far...

Jon A. Duus engasjert av Kaizer AS

| Nyheter | Ingen kommentarer
Jon A. Duus er engasjert av Kaizer AS, og har nå ansvar for oppbygging av salgs- og distribusjonskanaler i Norge. Duus har i 6 år vært administrerende direktør for Skarpnes...