Skip to main content

Fløysand Tak og Os Blikk & Fasade AS om fordelene med å være Kaizerforhandler

By 22. mars 2022mai 3rd, 2022Nyheter

Kaizer har flere forhandlere fra i Hordaland. Vi snakket med Fløysand Tak og Os Blikk & Fasade fra Os utenfor Bergen som er de største i Norge. Siden 2010 har de produsert og levert over 300 000m med skjøtefrie takrenner fra Kaizer! De har opplevd meget stor suksess med produktet, samt god inntjening og fornøyde kunder uten reklamasjoner.

Vi snakket med Gudmund Fløysand og Eirik Hjørnevik fra hhv Fløysand Tak og Os Blikk & Fasade:

Hvorfor valgte dere å bli forhandler i Kaizer?

– Først og fremst er vi er veldig kvalitetsbevisste. Vårt navn og rykte står på spill hvis vi ikke leverer godt nok. Et tøft norsk klima gjør terskelen for valg av produkter høy. Vi valgte å bli forhandler fordi vi hadde stor tro på produktet. I dag vet vi at produktet holder mål og at valget var godt, sier Hjørnevik.

Hvorfor Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer framfor takrenner med skjøter?

– På grunn av det smarte produksjonssystemet produserer og monterer vi takrennene raskt og effektivt på byggeplassen. Jeg tror ikke vi overdriver ved å si at vi har en 50 % besparelse på tid ved montering. På en travel byggeplass er dette en stor fordel. Vi har Kaizer-maskinen, med alt utstyret vi trenger, i en varebil – enkelt og greit. Metallet ligger på rull og kjøres gjennom maskinen og blir til en takrenne når den kommer ut i den andre enden, helt uten skjøter. Prosessen tar bare noen sekunder.

– Tidligere måtte vi kalkulere med mye skader og svinn på takrenner med skjøt. Skader oppsto lett under transport, lagring, og ikke minst på byggeplassen. Det trenger vi ikke tenke på med Kaizer Skjøtefrie Takrenner. Dessuten blir det mye mindre avkapp, fordi vi produserer takrennene med millimeterpresisjon.

Ingen skjøter – ingen reklamasjoner

– Det er det beste av alt. Reklamasjoner finnes knapt lenger. Det sparer vi mye tid og penger på. Og kundene slipper frustrasjonen ved å oppdage at takrennene ikke fungerer som de skal. Dessuten ser Kaizer Skjøtefrie Takrenner virkelig flotte ut. Rene linjer uten skjøter.

– Og det viktigste av alt er selvfølgelig at kundene blir så fornøyde.

Hjørnevik oppsummerer med at effektivitet, god logistikk og ingen skader gjør Kaizer Skjøtefrie Takrenner til et produkt med god fortjeneste.

– Den eneste utfordringen er å få enda flere til å oppdage Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer. For når vi snakker med arkitekter, entreprenører, blikkenslagere og sluttkunder er responsen veldig god, sier Hjørnevik og smiler.

Vi takker Hjørnevik for tilbakemeldingene og ser fram til leveransen av de neste 50 000 meterne – noe som betyr at mange flere får gleden av Kaizer Skjøtefrie Takrenner framover.

Bilde øverst til venstre: Prosjektleder og eier i Os Blikk & Fasade AS, Eirik Hjørnevik (t.v.), her sammen med faglig leder og eier i Fløysand Tak AS, Gudmund Fløysand.

Bildene under viser prosjekter Os Blikk & Fasade AS har levert Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer til, i samarbeid med Fløysand Tak AS: